POLÍTICA
Política 10/03/2012

Mas creu que el futur del país passa per "la identitat, la llengua, les institucions i la personalitat col·lectiva"

El president sobretot considera que cal construir una economia sòlida, innovadora, amb tecnologia i capaç de vendre a l'exterior

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat aquest dissabte que el futur de Catalunya passa per construir una economia sòlida, innovadora, amb tecnologia i capaç de vendre a l'exterior, però també ha destacat "la identitat, la llengua, les nostres institucions i la personalitat col·lectiva" per encaminar el país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha fet aquestes declaracions en la visita a la fàbrica de Tefisa, una empresa que segons el president és un bon exemple al qual s'ha de donar rellevància per "introduir en la societat una dosi de confiança per a la gent que vol fer coses noves". I és que la companyia de l'Anoia ha mostrat a Mas les innovacions, el creixement i els contactes amb els mercats exteriors.

Artur Mas ha considerat que cal donar valor a empreses com Tefisa, que "malgrat les dificultats, tira endavant". "És un exemple més que en aquests moments, una part del teixit productiu, pot anar desenvolupant-se, creixent i orientant-se cap als mercats exteriors".

Durant l'estada del president a la fàbrica central, els responsables de la companyia han mostrat al cap de l'executiu les innovacions, els nous productes amb perspectives de futur en els quals estan treballant i l'obertura de nous mercats exteriors.

stats