Política 08/10/2014

Uns desconeguts ataquen les seus del PSC i de CDC de les Corts a Barcelona

Uns encaputxats irrompen al local dels socialistes i fan pintades a favor de la consulta, segons diversos testimonis. A la seu dels convergents, a més, s'ha trencat un vidre

Ara / Acn
1 min

BarcelonaLa seu del PSC del districte de les Corts de Barcelona ha estat de nou aquest dimecres objectiu d'un atac vandàlic. Segons han explicat via Twitter testimonis de l'atac, uns "encaputxats" han irromput aquesta tarda de dimecres al local del PSC de les Corts i han fet pintades en què es pot llegir "Votarem", "Traïdors", "PPSOE" i "9-N us botarem". El PSC de Sant Andreu ha titllat de "feixista" l'atac.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del partit han explicat a l'ACN que els atacants eren un grup d'entre quaranta i cinquanta persones. Els fets han passat pels volts de les sis de la tarda i, mitja hora més tard, també han aparegut pintades a la seu de CDC del mateix districte. A la seu dels convergents, a més, els autors de l'atac han trencat un vidre, tot i que no han entrat a dins.

En tots dos casos hi havia militants a l'interior dels locals quan han passat els fets.

La seu del PSC de les Corts ja va ser objecte d'un atac vandàlic el 12 d'octubre del 2013 després de la manifestació espanyolista de la Hispanitat a Barcelona. En aquella ocasió, un grup amb estètica skin va irrompre al local dels socialistes barcelonins suposadament cridant consignes independentistes i van agredir un grup de joves militants socialistes que hi havia en aquell moment.

stats