Política 07/06/2011

Serra va oferir l'alcaldia de Badalona a Falcó per un any i mig

El socialista Jordi Serra ha revelat avui que va oferir al convergent Ferran Falcó "per activa i per passiva" ser alcalde de Badalona, per evitar que governés el xenòfob Xavier García Albiol. El pacte donava a CiU l'alcaldia per un any i mig, però els convergents ho van rebutjar.

Redacció
1 min

BarcelonaL'oferta de Serra ha estat negada per Falcó, que en declaracions a COMRàdio ha assegurat que no l'ha rebuda formalment, tot i que havia llegit una proposta similar als diaris. El candidat de CiU atribueix l'oferta a que "els socialistes estan buscant arguments per reforçar la seva posició", però ha insistit que és millor deixar governar Albiol perquè "s'hauran de trobar amb la realitat i hauran de deixar de dir barbaritats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, Serra atribueix el rebuig de Falcó al fet que "fa temps que sabíem que Badalona seria la moneda de canvi per Barcelona i per la Diputació, a més dels pressupostos de la Generalitat". El socialista ha explicat que Mariano Rajoy va trucar a Artur Mas advertint-lo que Badalona era "innegociable" si CiU volia l'abstenció del PP als pressupostos de la Generalitat.

stats