Política 15/07/2013

Cospedal: "No tenim res a amagar"

La secretària general del PP desmenteix que els càrrecs hagin cobrat sobresous en negre i diu que ni ella ni Rajoy han pressionat Bárcenas "directament o indirectament"

Efe
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, durant la roda de premsa d'aquest dilluns / EFE

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha desmentit "rotundament" totes les "mentides i calúmnies" que ha abocat aquest dilluns contra ella i contra el president espanyol, Mariano Rajoy, l'extresorer del PP Luis Bárcenas. Cospedal ha respost d'aquesta manera en conferència de premsa a les acusacions de l'extresorer del PP, que ha assegurat davant el jutge Pablo Ruz que al març de 2010 va lliurar a la "número dos" dels populars 25.000 euros i 25.000 més a Mariano Rajoy, en concepte de sobresous en 'B'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal ha assenyalat que l'única comptabilitat "coneguda" i real del PP és la que figura com a oficial del partit, una comptabilitat que, ha subratllat, sempre ha estat auditada pel Tribunal de Comptes i amb tots els controls que indica la llei. "Qualsevol altre paper que reflecteixi una comptabilitat diferent no és comptabilitat del PP de cap manera", ha recalcat, abans d'assenyalar que Bárcenas deu saber "a què respon la seva acusació i per què ho ha fet".

Cospedal ha assegurat que no té "res a amagar" i ha assegurat que no admet "que un presumpte delinqüent difami o injuriï per tal de sortir il·lès o indemne de les seves presumptes responsabilitats"

La secretària general, que ha assegurat que "desitja" desmentir en seu judicial les "calúmnies" l'extresorer del seu partit, ha afirmat que "no admeto ni admetré un xantatge de ningú, de cap persona per molt desesperada que estigui per la seva incapacitat per explicar l'origen dels seus milions a Suïssa". Cospedal ha incidit que és "taxativament fals" que Rajoy o ella hagin pressionat de manera directa o indirecta Bárcenas per tal de comprar el seu silenci.

stats