Política 11/08/2014

CiU alerta d'una possible aliança PSC-C's a l'Hospitalet el 2015

Meritxell Borràs, que ha deixat pas a Jordi Monrós com a cap de llista dels nacionalistes a la ciutat, creu que els electors estan més a favor del dret a decidir que l'equip de govern socialista

Ara
1 min

BarcelonaMeritxell Borràs, membre del comitè de direcció de Convergència i des de 1999 candidata de CiU per l'Hospitalet de Llobregat, ha alertat de la possibilitat que el PSC i C's pactin una aliança després de les eleccions municipals del 2015. "Ens preocupa que això pugui passar, no ens agrada", ha assenyalat en declaracions a l'ARA. Borràs veu l'equip de govern actual del PSC, encapçalat per l'alcaldessa Núria Marín, molt escorat cap a posicions antisobiranistes que podrien conduir els socialistes a proposar una coalició amb C's en la propera legislatura si els calen els seus vots.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Borràs, que a finals de juliol va deixar pas a Jordi Monrós com a nou cap de llista de CiU a l'Hospitalet, considera que el seu substitut té "opcions reals" de ser decisiu per a la governabilitat en la propera legislatura per causa del "cansament" de l'electorat amb el govern municipal i el desgast de les sigles del PSC. "L'Hospitalet sempre ha estat una plaça forta per als socialistes, però en els últims temps es detecta un cansament cap al govern municipal", assegura Borràs, que ha estat inclosa per Artur Mas entre els 10 noms que formen part del nou comitè de direcció de CDC, que haurà de guiar el partit fins al seu congrés de refundació.

S'ha mostrat convençuda que el paper de CiU en el procés sobiranista no afectarà les seves opcions electorals en un municipi com l'Hospitalet. "Els ciutadans de l'Hospitalet es troben un pas més enllà dels seus dirigents" pel que fa al suport al dret a decidir, ha remarcat. Segons Borràs, "majoritàriament la gent entén i defensa que cal poder votar".

stats