Política 14/02/2013

"No és això, company, no és això...": un membre de l'executiva del PSC retreu a Bustos que no hagi deixat tots els càrrecs

Fabián Mohedano creu que és una dimissió a mitges. Bustos continua de regidor i de diputat a la Diputació de Barcelona

Ara
1 min
Bustos ha comparegut a l'Ajuntament de Sabaell / CRISTINA CALDERER

BarcelonaPrimera crítica interna a la decisió de Manuel Bustos de continuar com a regidor a l'Ajuntament de Sabadell, tot i haver renunciat a l'alcaldia. "Bustos continuarà de regidor i, per tant, de diputat provincial. Una dimissió a mitges". "No és això, company, no és això...", ha tuitejat Fabián Mohedano, membre de l'executiva del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No és l'única veu crítica amb Bustos. Fa uns dies, un altre membre de l'executiva, Jordi del Río, va criticar el retorn a l'Ajuntament de Sabadell des del seu blog. "Crec que ha estat un greu error transmetre a la ciutadania el missatge que com a direcció avalàvem la tornada del company Bustos a l'Ajuntament", va assegurar. "Independentment que cregui en la innocència del company, en la qual crec, tinc la sensació que en aquesta greu conjuntura ja no s'hi val a posar la mà al foc per ningú, [la qüestió és] si dimitirem tots nosaltres amb ell si una simple espurna de corrupció surt de tot l'embolic". "La gent demana exemplaritat, i aquesta imatge és un llast per al nostre discurs regeneratiu", conclou.

stats