Política 29/01/2013

Bustos recuperarà l'alcaldia de Sabadell el 8 de febrer

El líder socialista imputat pel cas Mercuri insisteix a TV3 en la seva innocència i diu que recuperarà les funcions "amb tota normalitat"

Ara
1 min
La Fiscalia atribueix a Bustos nou delictes en el cas Mercuri.

BarcelonaManuel Bustos tornarà a assumir l'alcaldia de Sabadell el 8 de febrer "amb tota normalitat", segons ha confirmat ell mateix en una entrevista al programa 'Àgora', de TV3. Bustos va deixar el càrrec arran de la seva imputació pel cas Mercuri. El 4 de desembre es va apartar del càrrec i va nomenar temporalment d'alcalde accidental el seu número 2, Joan Carles Sánchez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de la seva declaració, el jutge va decidir mantenir-li la imputació en el cas. L'investiguen per una suposada malversació de diners públics i la intervenció en possibles adjudicacions irregulars de contractes i obra pública. La Fiscalia atribueix a Bustos nou delictes. En l'entrevista que li va fer Xavier Bosch, el líder del PSC va insistir en la seva innocència.

Tot i que Bustos tenia previst en un principi recuperar abans la vara d'alcalde, va decidir posposar el retorn fins que no s'aixequés el secret de sumari. El decret actual d'alcaldia accidental acaba el 7 de febrer i el 8 tornarà a assumir el càrrec, tal com ahir va confirmar.

stats