Política 07/04/2018

24 hores caminant al voltant de la Model per reivindicar la llibertat dels presos polítics

El CDR de l'Eixample combina la reclamació amb la recaptació de diners per la Caixa de Solidaritat

Ara
1 min
El CDR de l'Eixample organitza una caminada de 24 hores al voltant de la Model per reclamar la llibertat dels presos polítics

BarcelonaLa caminada ha començat aquest dissabte al matí i s'allargarà 24 hores. Voltes i més voltes a voltant de la Model per reivindicar la llibertat dels presos polítics. El CDR de l'Esquerra de l'Eixample és qui organitza un acte que combinarà la reivindicació amb la solidaritat amb les famílies perquè es preveuen recaptar diners per a la Caixa de Solidaritat contra els represaliats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els primers caminants s'hi ha vist el germà de Jordi Sànchez, el candidat a la presidència de la Generalitat que fa gairebé sis mesos que està en presó preventiva. Xavier Sànchez ha subratllat que no renunciaran "a la defensa dels drets" del seu germà i de la resta de persones que estan en una situació semblant.

La jornada inclourà música en viu, una xocolatada, activitats infantils i una arrossada popular per acabar una caminada que els organitzadors obren a tothom per poder fer torns, especialment a la matinada, la franja més complicada de cobrir. Els organitzadors, que oferiran una taula d'avituallament, expliquen que participar-hi és gratuït, tot i que es demanarà una aportació voluntària per a la samarreta de la caminada, l'arrosada i la xocolatada.

stats