Política 31/08/2015

La campanya del PSC comptarà amb Pedro Sánchez sis dies i també amb Felipe González

Miquel Iceta assegura que comparteix l'opinió de l'expresident espanyol sobre Catalunya

Sara González
2 min
Pedro Sánchez, durant el discurs de clausura al congrés federal extraordinari del partit / EFE

BarcelonaCampanya intensa la que preveu el PSC de cara a les eleccions del 27-S. El líder del PSOE, Pedro Sánchez, participarà durant sis dies en la que es preveu una de les campanyes més difícils que han hagut d'afrontar els socialistes catalans. A més del secretari general, l'expresident Felipe González, que aquesta setmana ha pres protagonisme amb una polèmica missiva adreçada als catalans, té reservat almenys un dia d'actes electorals a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Conscients que la campanya catalana serà l'avantsala de les eleccions generals i que les enquestes auguren una nova davallada per al partit que lidera Miquel Iceta, el PSOE ha decidit implicar-s'hi de ple. De fet, Sánchez ja visitarà Catalunya aquest dissabte i participarà en una festa de la gent gran a Tarragona, just el mateix dia que el president espanyol, Mariano Rajoy, clausurarà l'escola d'estiu del PP a Lloret de Mar.

A banda de la visita preelectoral, el líder del PSOE també serà a Barcelona en l'arrencada de la campanya, el 10 de setembre, el cap de setmana del 12 i 13 de setembre visitarà Lleida i Girona, el del 19 i 20 participarà en la Festa de la Rosa, el dia 24 serà a Tarragona i, finalment, el 25 serà el plat fort del míting de tancament de campanya.

L'expresident Felipe González també participarà en almenys un acte electoral, tot i que el PSC l'ha demanat dos dies. Iceta ha insistit que la carta de l'exlíder socialista és el "consell d'un bon amic" i ha subratllat que ell comparteix del tot la seva opinió perquè votar a favor de la independència és portar "Catalunya al desastre".

La campanya dels socialistes catalans també comptarà amb la presència dels presidents del País Valencià, Ximo Puig, i de les Balears, Francina Armengol.

stats