Publicitat
Publicitat

Una campanya massa llarga i amb traca final

El debat suspès a 8tv crispa l'ambient entre CiU i PSC

La campanya espanyola acaba amb el resultat més cantat que mai. Per contra a Catalunya les expectatives en caiguda lliure del PSC han provocat una situació inèdita i una autèntica guerra de nervis. Hi ha tres partits, PSC, CiU i PP, que arriben molt ajustats al final i qualsevol podria emportar-se el premi. Aquesta situació extrema va viure el seu colofó ahir als estudis de 8TV, on Josep Cuní va anunciar la suspensió d'un debat previst per als cinc caps de llista de Barcelona. El motiu va ser l'absència de la candidata socialista, Carme Chacón, i la negativa de Duran i Lleida a debatre amb el número 2 de la llista del PSC, Daniel Fernández.

L'amenaça d'una autèntica marea blava del PP, el partit que va portar l'Estatut al Tribunal Constitucional, no ha servit perquè les formacions que van protagonitzar la manifestació unitària del 10 de juliol del 2010 fessin pinya o, almenys, esbossessin unes línies vermelles clares en defensa de l'autogovern, la llengua o el finançament. Al contrari, cadascú ha anat a la seva.

Podeu llegir a l'ARA PREMIUM el balanç del final de campanya i la crònica detallada dels fets de 8TV. I podeu opinar sobre la campanya a l'enquesta de l'Ara.cat.

RE

Etiquetes

Més continguts de