POLÍTICA
Política 15/04/2011

Camps anul·la la reunió amb Mas per l'operació d'hèrnia discal

El president de la Generalitat valenciana evoluciona bé de la intervenció. La trobada s'havia de fer dimecres que bé. Ha quedat ajornada fins després de les eleccions del 22 de maig

Agències
1 min

ValènciaLa portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha informat que el presidents Francisco Camps i Artur Mas han ajornat la reunió prevista per al proper dimecres 20 d'abril, per la convalescència del cap del Consell després de l'operació a què va ser sotmès aquest dimecres per una hèrnia discal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez de León, després del ple del Consell, ha explicat que "tot ha anat bé" en l'operació i que ara necessita un període de repòs. Els gabinets de tots dos presidents han mantingut contactes per fixar la nova data de reunió que, en tot cas, tindrà lloc després de les eleccions del 22 de maig i que es farà "en els mateixos termes que estava prevista", ha comentat.

La portaveu del Consell ha explicat que el període de convalescència de Camps serà d'entre dues i tres setmanes, segons els metges. No obstant, ha apuntat que el president de la Generalitat valenciana s'incorporarà a l'"activitat normal –institucional i de campanya–" tant bon punt li donin l'alta, que calcula que serà a principis de maig.

stats