Política 22/05/2019

El candidat de Vox a les europees Jorge Buxadé assegura que hi ha "feministes lletges que diuen a les dones el que han de fer"

Abascal li dona suport i també a Rocío Monasterio, que ha criticat l'educació sexual per a nens

Germán Aranda
1 min
El candidat de Vox a les europees Jorge Buxadé, a l'esquerra, acompanyat d'Abascal i Garriga en un acte de Vox de les municipals a Barcelona

MadridEl candidat de Vox a les eleccions europees Jorge Buxadé va carregar ahir dimarts durant un míting a Valdemoro, a la Comunitat de Madrid, contra les "feministes lletges que diuen a les dones el que han de fer". El líder ultra, que va ser número 7 de la llista de la Falange per Tarragona a les eleccions catalanes del 1995, va dir a més que Vox ha d'entrar al Parlament Europeu per evitar que, com ocorre amb l'islamisme, "hi hagi entrades separades per a dones i per a homes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del partit ultra, Santiago Abascal, ha justificat Buxadé aquest dimecres dient que "en el fragor del míting es diuen moltes coses" i ha ressaltat que l'important és fer un avís a l'esquerra que no podrà marcar la manera com s'educaran els seus fills.

En la mateixa línia ha reconegut que confia en Rocío Monasterio malgrat no haver escoltat les declaracions que la candidata a la Comunitat de Madrid ha fet aquest dimecres en una entrevista amb Esradio, en què ha afirmat que els nens de vuit anys reben "cursets en els quals se'ls diu que han de provar de ser nenes, i a les nenes ser nens, i provar noves pràctiques sexuals, i també parlen de zoofília i de parafília". Monasterio ha culpat d'aquests continguts "els amics d'Isa Serra", candidata d'Unides Podem a la Comunitat de Madrid.

stats