Política 09/08/2015

Junts pel Sí supera els 31.000 candidats

La candidatura fa públic un vídeo en què Lluís Llach demana als ciutadans que se sumin a la llista electoral més gran d'Europa

Ara
1 min

BarcelonaVa començar com una llista unitària de Convergència Democràtica i Esquerra Republicana, amb una important contribució de noms de la societat civil. Encara que sigui només simbòlicament, però, Junts pel Sí ja s'ha convertit en la llista electoral més gran d'Europa. Des que, en el primer acte públic de precampanya, el cap de llista per Barcelona, Raül Romeva, va convidar els ciutadans a sumar-se a la candidatura, milers de persones han respost a la crida. Aquest diumenge, la xifra ha superat la barrera de les 31.000.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'objectiu inicial de la campanya, anunciat per Romeva, era arribar als 13.500 candidats. La intenció era remarcar que Junts pel Sí va més enllà dels 135 noms que apareixen a les llistes que estaran dipositades als col·legis electorals el 27-S i que és un projecte "de tots". Aquest diumenge, coincidint amb la xifra dels 30.000 candidats, Junts pel Sí ha fet públic un vídeo en què el cap de llista per Girona, Lluís Llach, demana als ciutadans que se sumin a la llista del #SócCandidatPelSí per ser-ne candidats.

stats