Política 04/04/2015

L'alcaldable del PSOE per Madrid, als independentistes: "Hauran de passar per damunt del meu cadàver"

"A Espanya hi ha una sola nació, que és Espanya", proclama Antonio Miguel Carmona, que adverteix que s'oposarà a tot aquell que vulgui passar "per damunt de la Constitució"

Europa Press
1 min
El candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid, Antonio Miguel Carmona, junt a Pedro Sánchez / EFE

MadridEl candidat socialista a l'alcaldia de Madrid, Antonio Miguel Carmona, ha advertit aquest dissabte als independentistes que "qui vulgui passar per damunt de la Constitució haurà de passar abans per damunt del meu cadàver". D'aquesta forma ha reaccionat als retrets per haver citat a Twitter, fent referència a l'independentisme català, la crítica de Miguel de Unamuno i Pío Baroja al provincianisme.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"M'han respost els que es deuen sentir al·ludits", ha dit Carmona en una trobada amb ciutadans en plena precampanya municipal. "Així sabem qui són els que s'identifiquen amb el provincianisme", ha afegit. Carmona ha recalcat que "a Espanya hi ha una sola nació, que és Espanya". Ell personalment pensa "defensar la raó i la Constitució". "És el principal valor ètic que té aquesta nació i jo defensaré la Constitució com altres que han defensat la Constitució i la democràcia en els últims dos segles", ha proclamat.

stats