Política 23/11/2012

Carod i assistirà al míting d'ERC a Montblanc

Ho ha anunciat el candidat per Tarragona, Josep Andreu, qui també preveia l'assistència de Josep Maria Vila d'Abadal, però aquest posteriorment ho ha negat

Ara
1 min

BarcelonaEl candidat d'ERC per la circumscripció de Tarragona, Josep Andreu, ha anunciat per Twitter que l'expresident del partit Josep-Lluís Carod-Rovira assistirà al míting que la formació fa aquesta nit a Montblanc, a la Conca de Barberà. Carod va abandonar ERC enfrontat amb Joan Puigcercós. Després d'haver dit que se sentia orfe i que no sabia qui votaria aquest 25-N, ahir va anunciar finalment que votaria Esquerra, justament per suport personal a Josep Andreu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De la mateixa manera, el candidat republicà per Tarragona també havia informat que hi assistiria l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, d'Unió Democràtica. Vila d'Abadal, que és el president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha quedat fora de les llistes electorals, segons CiU per la seva nul·la activitat parlamentària després d'haver-se enfrontat a Duran i Lleida en reclamar un gir clarament independentista a Unió, però poques hores més tard ha negat la informació. A través d'un comunicat, l'alcalde de Vic ha assegurat que no serà present en l'acte, tot i que Josep Andreu havia afirmat que hi seria "a títol individual" per l'amistat que els uneix.

stats