CARTA A LA DIRECTORA
Política 22/09/2017

"Pep, et trobem a faltar": la carta de la dona d'un dels detinguts per l'1-O

Carta de la dona de Pep Masoliver, director de l'àrea d'informació i sistemes de la Fundació puntCat, publicada a l'ARA

Ara
1 min
pepmasoliver.jpg

La Guàrdia Civil es va presentar dimecres a casa de Pep Masoliver, director de l'àrea d'informació i sistemes de la Fundació puntCat, abans d’anar a les oficines de l'entitat.

Masoliver és un dels 14 detinguts en l'operació contra l'1-O. Aquesta és la carta que la seva dona, Sandra Lacruz, ha escrit a l'espai Cartes a la Directora de l'ARA:

En Pep és una bona persona, honesta i treballadora. Que no busca mai problemes, al revés, és un gran mediador perquè no vol que la gent estigui malament. És una persona a qui no li agrada la política, i no és simpatitzant de cap partit polític.

Som una família de classe mitjana. Ell no és un alt càrrec, sinó que és un treballador d’una petita empresa privada que es dedica a la gestió de dominis d’internet (en aquest cas, del .cat i del .barcelona).

Dimecres, en el marc de l’operació policial de què tant es parla, la Guàrdia Civil va entrar a casa nostra per escorcollar-la, i en Pep en tot moment va facilitar la feina dels agents i no es va negar a res del que li sol·licitaven.

Tot i així, el van detenir. No sabem per què.

Ahir, dijous, el seu fill de 7 mesos es va despertar buscant el seu pare, per jugar i fer petarrots i petons com fem cada matí. Però ell no hi era. Pep, et trobem a faltar.

Sandra Lacruz (Roda de Ter)

stats