Política 14/09/2013

Ciutadans celebra la carta de Rajoy “perquè està dins de la legalitat”

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general i portaveu de Ciutadans, Matías Alonso, ha celebrat el to i el contingut de la resposta de Mariano Rajoy a Artur Mas sobre la consulta d'autodeterminació a Catalunya perquè es fa dins del marc constitucional, de l'estat de dret i del respecte institucional. "La resposta no podria tenir cap altre sentit", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de fer-se pública la resposta del president del govern espanyol a la carta d'Artur Mas sobre la consulta a Catalunya, Alonso ha lamentat que "s'hagi ajornat durant gairebé dos mesos", un fet que considera que "ha anat legitimant fets i actuacions que s'han produït a posteriori". "La carta de Mas feia una proposta fora del marc de l'estat de dret i exercia la deslleialtat institucional", ha manifestat Alonso, i ha assegurat que des de Ciutadans estan "donant aquesta resposta al Govern des de l'inici de la legislatura".

Matías Alonso considera positiu que el president del govern espanyol "hagi fet una oferta clara de diàleg lleial i sincer al president de la Generalitat" i s'ha mostrat confiat que "es respectarà el marc de l'estat de dret en lloc de buscar unes altres dreceres".

stats