CAS PUJOL
Política 02/08/2014

Noves revelacions policials del cas Pujol

La policia espanyola afirma en un informe que citen els diaris 'El Mundo' i 'El Confidencial' que la família de l'expresident ha accelerat els últims mesos el moviment de fons d'Andorra a Luxemburg

Ara
1 min
ABANDONAT PER TOTHOM  La revelació que Jordi Pujol va tenir diners a l’estranger sense declarar mentre va ser president ha deixat tocats parents i amics. Tots coincideixen que no té defensa possible i que ha de deixar els càrrecs al partit per no perjudicar-lo.

BarcelonaLa família de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol hauria accelerat els moviments de fons d'Andorra a Luxemburg els últims mesos arran de les informacions aparegudes i denunciades, en considerar "cremat" el paradís fiscal andorrà. Segons un informe policial que citen els diaris 'El Mundo' i 'El Confidencial', la fortuna dels Pujol Ferrusola a Andorra podria ascendir a 500 milions d'euros. Per la policia espanyola, els fons dels Pujol Ferrusola a Andorra procedeixen de "tot tipus d'accions presumptament delictives" conseqüència "de la condició de privilegi amb què compten a Catalunya".

stats