Política 19/06/2012

El jutge del cas Urdangarin cita a declarar l'exvicepresident valencià Vicente Rambla

El dirigent popular està imputat pel suposat finançament il·legal del PP valencià

Ara
1 min

BarcelonaEl jutge del cas Urdangarin, José Rambla, ha citat a declarar l'exvicepresident valencià Vicente Rambla. Després de tornar de vacances, el magistrat del jutjat número 3 de Palma ha dictat un auto perquè el dirigent popular declari "en qualitat de testimoni" el 13 de juliol a la seu de la Ciutat de la Justícia de València.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Vicente Rambla, vicepresident primer fins al juny de 2011, està imputat pel suposat finançament il·legal del PP valencià en connexió amb la trama corrupta Gürtel. Tot i això, encara manté l'acta de diputat. L'escó autonòmic el blinda com a aforat davant el Tribunal Superior del País Valencià, i els seus jutges són els únics que poden investigar-lo com a imputat, però res impedeix al jutge del cas Nóos prendre-li declaració com a testimoni.

El passat 25 de maig, tal com ja va avançar l'ARA, Castro ja va citar a declarar l'exvicepresident Víctor Campos en el marc de la investigació dels convenis que la Generalitat Valenciana va signar amb Nóos i pel qual aquesta entitat del gendre del rei es va beneficiar de 3,5 milions d'euros entre 2004 i 2006. De fet, Víctor Campos, número dos de Francisco Camps, ja va ser condemnat pel cas dels vestits.

stats