Política 23/02/2012

La família d'Urdangarin diu que el duc està patint una "dura i incessant campanya de desprestigi social", en un mail als amics, segons RAC1

L'emissora revela el contingut del correu electrònic, a dos dies de la declaració. Iñaki i la infanta Cristina han passat la nit a la Zarzuela. Ni el rei ni el príncep tenen previst reunir-se amb el duc, segons 'La Vanguardia'

1 min

La família d'Iñaki Urdangarin ha enviat un mail a un grup nombrós d'amics i coneguts agraint el suport que està rebent el duc en aquests moments difícils per la imputació pel cas Palma Arena, segons ha revelat aquest dijous el periodista Jordi Basté a 'El món a RAC1'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La família critica l'actuació d'alguns mitjans de comunicació i diu que Iñaki esta patint una "dura i incessant campanya d'assetjament i desprestigi social".

En el mail, enviat aquest dimecres, la família diu que el camí per demostrar la innocència d'Iñaki Urdangarin i recuperar la seva reputació "serà llarg". El correu es refereix a Iñaki com "una persona íntegra i bona", i mostra la confiança que la veritat sortirà a la llum "quan això acabi".

El correu electrònic arriba dos dies abans que el duc declari davant el jutge per la implicació en el cas Palma Arena. Està acusat d'apropiar-se de diners públics a través de l'Institut Nóos.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina han passat la nit a la Zarzuela a l'espera de la declaració d'aquest dissabte als jutjats de Palma. Segons diu la periodista Mariángel Alcázar a 'La Vanguardia', els ducs han dormit a l'ala de convidats del complex de la Zarzuela, però fora del palau, "sense que en cap moment s'hagi produït ni estigui prevista una trobada d'Iñaki Urdangarin amb el rei i el príncep Felip".

stats