Política 26/02/2013

Chacón es considera “ratificada” per Navarro

En una conversa amb periodistes, la cap de llista del PSC al Congrés diu que Navarro no ha acceptat que deixi l'escó de diputada

Acn
1 min

MadridL'exministra de Defensa i cap de llista del PSC al Congrés, Carme Chacón, ha assegurat aquest dimarts a la tarda en una conversa amb els periodistes que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, l'ha ratificada i no ha acceptat que deixi l'escó de diputada a la cambra baixa. Això, malgrat que, en una entrevista a la Cadena Ser, Navarro ha afirmat que és Chacón qui ha de decidir si manté o no l'escó de diputada després de posar-lo a disposició del partit tot anunciant que no pensa donar suport a les propostes de CiU i ICV sobre el dret a decidir. En aquest sentit, fonts del PSC al Congrés assenyalen que la seva cap de llista pot optar per l'abstenció a l'hora de votar les propostes de resolució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntada sobre si la decisió de no donar suport a les propostes de resolució sobre el dret a decidir, Chacón ha assegurat que no té res a veure amb la seva carrera política dins del PSOE. "És insignificant Carme Chacón, ara mateix", ha assegurat l'exministra, tot afegint que l'important és el "present" i el "futur" de "milions de catalans i espanyols que volen seguir junts". "Crec fermament en la suma de Catalunya i la resta d'Espanya per a una Europa diferent, i per un projecte social i un projecte socialista", ha sentenciat.

stats