Política 08/09/2014

Cimera de Junqueras amb exdirigents del PSC per encarar la Diada i el 9-N

La trobada serà demà a l'Ateneu Barcelonès i hi assistiran els líders d'Avancem i NeCat, Joan Igansi Elena i Ernest Maragall

S. G.
1 min
SUPORT PLE A LA CONSULTA  Ernest Maragall i Junqueras coincideixen a les reunions del Pacte pel Dret a Decidir.

BarcelonaEl líder d'ERC, Oriol Junqueras, es reunirà demà dimarts amb Avancem i NeCat per analitzar la situació política en vistes de la propera Diada de l'Onze de Setembre i dels dos mesos que queden pel 9-N. Ja fa mesos que els socialistes que han optat per desvincular-se del PSC mantenen converses tant amb ERC com amb ICV-EUiA per teixir aliances, també de tipus electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras es reunirà a l'Ateneu Barcelonès demà al matí i compareixerà posteriorment davant dels mitjans de comunicació juntament amb l'exconseller Ernest Maragall i el líder d'Avancem, Joan Ignasi Elena. De fet, queda pendent que l'encara diputat del PSC al Parlament anunciï que manté el seu escó malgrat haver abandonat el grup parlamentari i que, per tant, exercirà de diputat no adscrit.

Elena marcarà perfil en el debat de política general

Fonts coneixedores de la reunió de demà asseguren que es podria fer públic que Elena tindrà "un paper actiu" en el debat de política general dels dies 16,17 i 18 de setembre al marge del PSC. En concret, es tractaria d'una intervenció per justificar el seu vot a les resolucions.

stats