Política 20/10/2015

Ciutadans qüestiona Forcadell per falta de "pluralitat"

Gerard Pruna
1 min
Rivera aspira a seduir reformant Espanya

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha qüestionat aquest dimarts que JxSí proposi Carme Forcadell com a presidenta del Parlament, i ha assegurat que "té un històric de declaracions que posen en dubte la seva pluralitat". En concret, li ha retret unes paraules sobre que el govern espanyol, PP i Ciutadans eren "adversaris del poble català".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, ha criticat també que JxSí reparteixi càrrecs al Parlament quan encara no se sap si podrà formar Govern: "Obliden que no tenim Govern i que pot ser que no s'estreni la legislatura. El més lògic és que primer hi hagi un Govern", ha afegit.

Sobre si les eleccions espanyoles condicionen els tempos de la negociació entre JxSí i la CUP, Rivera ha considerat que "és curiós que uns partits independentistes estiguin tant pendents del que passa al Congrés".

El partit taronja ha confirmat aquest dimarts que el seu candidat a la vicepresidència del Parlament serà el número 3 per Barcelona en les eleccions del 27-S, José María Espejo-Saavedra.

stats