Política 13/09/2015

La coincidència de Rajoy i Sánchez a l'AVE aixeca polseguera a Twitter

Els líders del PP i el PSOE havien participat en dos mítings a Lleida i després han tornat en tren a Madrid

Ara
1 min
Mariano Rajoy i Pedro Sánchez coincideixen en l'AVE després dels seus mítings a Lleida / PP

BarcelonaUna fotografia penjada per l'equip de premsa de Mariano Rajoy a Twitter a l'estació de l'AVE de Lleida i en què pot veure's al darrere el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha aixecat tota mena de comentaris a la xarxa social.

Els dos líders polítics han coincidit aquest diumenge a Lleida en els respectius mítings polítics dels seus partits de cara a les eleccions del 27-S, tot i que aquesta coincidència ha sigut encara més estreta en compartir el tren que els havia de tornar a Madrid. La coincidència a l'AVE de tots dos i el missatge del president del govern espanyol "units guanyem" a Twitter ha fet que molts preguntessin si el missatge d'unitat feia referència a Sánchez. Fins i tot el líder de Podem, Íñigo Errejón, no ha passat l'oportunitat de fer notar que tots dos van en la mateixa direcció.

D'altres, menys amistosos, s'han dedicat a retreure a Rajoy que parlés de "Lleida" i no de "Lérida", han ironitzat sobre l'art del fotògraf o, els més propers al PP, han aprofitat l'ocasió per destacar que a la fotografia Sánchez surt sol mentre que Rajoy està acompanyat.

stats