Política 30/06/2017

Els comuns es reuneixen amb ERC i la CUP amb el referèndum sobre la taula

La setmana que ve Catalunya en Comú acabarà la ronda de contactes de presentació del nou partit amb una trobada amb el PSC

Acn
1 min
Trobada a la seu d'Esquerra entre els comuns i els republicans

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, i el coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, s'han reunit aquest divendres al matí per analitzar la situació política a Catalunya. La trobada, en què també han participat la secretària general dels republicans, Marta Rovira, i la portaveu dels comuns, Elisenda Alamany, forma part de la ronda de contactes dels comuns per presentar el seu nou partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons un comunicat conjunt dels dos partits, la reunió a la seu dels republicans ha servit per abordar la situació política de Catalunya, amb l'anunci de referèndum per a l'1 d'octubre sobre la taula, i han buscat punts en comú en qüestions com les "polítiques socials, la radicalitat democràtica i la lluita contra la corrupció".

Domènech s'ha reunit també aquesta tarda amb el portaveu del secretariat nacional de la CUP, Quim Arrufat, i els diputats Anna Gabriel i Albert Botran. Han acompanyat Domènech el coordinador d’anàlisi, polítiques públiques i programa de CatComú, Marc Parés, i la coordinadora de municipalisme, Susanna Segovia.

Els comuns també han anunciat una trobada la setmana vinent entre Domènech i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Hi participaran el coordinador de relacions internacionals dels comuns, Ernest Urtasun; la coordinadora de societat civil i moviments socials, Lucía Martín; el secretari d'organització dels socialistes, Salvador Illa i la portaveu parlamentària, Eva Granados.

stats