Política 05/05/2012

El PP fa una crida a parlar de l'herència del PSOE

El director del gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, assegura que “Espanya necessita reformar-se o morir”

S. González / R. Tugas
1 min

Barcelona"El partit que ens parlava de la memòria històrica ara ens parla d'amnèsia histèrica", ha dit el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, que ha fet una crida a parlar de "l'herència" que els ha deixat el PSOE. El dirigent popular ha destacat que el PP és diferent al PSOE i ha etzibat que Alfredo Pérez Rubalcaba "no seria ningú" al Partit Popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El director del gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, ha assegurat que les reformes "no són una opció, sinó una necessitat" i ha subratllat que Espanya, necessita "reformar-se o morir". Moragas ha elogiat l'agenda internacional que ha desplegat Rajoy i ha afirmat que els socialistes van deixar "la cadira d'Espanya buida".

"Amb l'anterior govern, moltes fotos i poc contingut", ha dit Moragas, qui ha afegit que, a diferència dels socialistes, el PP "no ven fum ni motos espatllades" ja que on ells veien "brots verds" el que hi ha realment és una "tempesta en el desert".

Moragas atmbé ha volgut marcar les distàncies amb CiU i ha assegurat que mentre els convergents "rellegeixen les Bases de Manresa", el PP estudia el "pacte fiscal europeu". "Aquesta és la diferència entre el segle XIX i el XXI", ha dit.

El president popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha reivindicat una llei catalana de finançament local i ha demanat que, així com la Generalitat és "també Estat", els ajuntaments puguin adreçar-se i relacionar-se directament amb el govern espanyol.

stats