POLÍTICA

El PP es replanteja la relació amb el Govern després del congrés de CDC

Alícia Sánchez-Camacho diu que s'obre un escenari "seriós i preocupant" després del congrés "de l'estelada i la radicalitat"

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit que després del congrés de CDC, "el de l'estelada i la radicalitat", s'obre un nou escenari "seriós i preocupant" en què el PP inicia un "període de reflexió" per replantejar la seva relació de col·laboració amb el Govern.

Segons la líder popular, CDC ha trencat amb la tradició "de moderació" i ha considerat que Oriol Pujol ja no representa la Convergència moderada, perquè parlant "d'aigües podrides" a Espanya, "ha insultat els espanyols".

Camacho ha advertit que si aquest "deliri independentista" i aquesta "radicalització" es trasllada al full de ruta del Govern, Artur Mas "es trobarà sol". El PP demanarà una reunió formal amb el president de la Generalitat per tal d'aclarir quina incidència tindrà el "congrés de l'estelada" en el programa de l'executiu.

Malgrat tot, està previst que dimecres CiU i PP votin plegats al ple del Parlament la composició del consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.