POLÍTICA
Política 26/03/2012

El PP es replanteja la relació amb el Govern després del congrés de CDC

Alícia Sánchez-Camacho diu que s'obre un escenari "seriós i preocupant" després del congrés "de l'estelada i la radicalitat"

Sara González
1 min
UN DIA "HISTÒRIC"
 La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, era ahir una dona pletòrica. Segons va explicar a la roda de premsa, obtenir la vicepresidència executiva de la CCMA convertia la jornada d'ahir en un dia "històric" per al seu partit.

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit que després del congrés de CDC, "el de l'estelada i la radicalitat", s'obre un nou escenari "seriós i preocupant" en què el PP inicia un "període de reflexió" per replantejar la seva relació de col·laboració amb el Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons la líder popular, CDC ha trencat amb la tradició "de moderació" i ha considerat que Oriol Pujol ja no representa la Convergència moderada, perquè parlant "d'aigües podrides" a Espanya, "ha insultat els espanyols".

Camacho ha advertit que si aquest "deliri independentista" i aquesta "radicalització" es trasllada al full de ruta del Govern, Artur Mas "es trobarà sol". El PP demanarà una reunió formal amb el president de la Generalitat per tal d'aclarir quina incidència tindrà el "congrés de l'estelada" en el programa de l'executiu.

Malgrat tot, està previst que dimecres CiU i PP votin plegats al ple del Parlament la composició del consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

stats