CONSELL EXECUTIU
Política 25/09/2012

El Govern evita avançar si hi haurà eleccions anticipades a l'espera del discurs de Mas al Parlament

El consell executiu aprova diverses iniciatives en la que pot haver estat una de les seves últimes reunions de la legislatura

Oriol March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha evitat avançar aquest migdia si el president de la Generalitat, Artur Mas, anunciarà eleccions anticipades aquesta tarda en el discurs que farà al debat de política general. "No em correspon avançar el seu discurs", ha justificat Homs. Bona part de la reunió del Govern ha servit per anunciar cap on aniran les paraules del president i el portaveu assegura que l'estat d'ànim de Mas és "serè, tranquil i preparat per prendre decisions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, aquesta reunió del consell executiu pot haver estat una de les últimes de la legislatura, si és que el president decideix convocar eleccions anticipades per aquesta tardor. El Govern ha aprofitat per aprovar el pla Eugeni Xammar per "internacionalitzar" la realitat econòmica i social de Catalunya, per licitar el contracte per a la governança del nou model TIC de la Generalitat i per impulsar la primera llei de ciència del Principat.

stats