CONSELL EXECUTIU
Política 25/06/2013

Homs minimitza la crisi oberta a CiU i assegura que el Govern no pateix pel declivi a les enquestes

El conseller de la Presidència evita respondre directament a la nova polèmica encetada per Josep Antoni Duran i Lleida que recull el 'Diari de Girona'

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaEl Govern "no pateix" per la davallada de CiU a les enquestes. Així ho ha assegurat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al consell executiu. "Com a dirigent de CiU no m'entusiasmen les enquestes, però a l'executiu l'ocupa i el preocupa és gestionar", ha apuntat Homs, que ha volgut emfasitzar que "queden més de tres anys" per a les properes eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la nova polèmica generada per Josep Antoni Duran i Lleida, líder d'Unió, que segons publica aquest dimarts el 'Diari de Girona', divendres passat va afirmar en un sopar amb militants que "TV3, RAC1, CDC i alguns d'Unió" aplanen el terreny electoral a ERC. "Estem centrats en l'interès general i no en les sigles", ha afirmat el conseller de la Presidència. Pel que fa a l'acusació de Duran sobre els republicans, de qui ha dit que "no té ni puta idea"de governar, Homs s'ha limitat a dir que "ERC ha governat amb encerts i errors".

"Si el gran problema són les relacions entre CDC i Unió, firmo aquí mateix. Li ben asseguro que aquest assumpte no surt a la reunió del Govern, anem molt carregats de problemes", ha apuntat Homs. "S'ha parlat de moltes crisis a la federació, però aquí estem. Al final sempre acaba amb unitat d'acció i unitat de vot", ha sentenciat el conseller, que ha recomanat "mirar què es vota".

stats