LES FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 10/10/2011

El Govern no presenta els pressupostos i incompleix la resolució del Parlament i la llei de finances

El conseller Mas-Colell demanarà avui una data per comparèixer i explicar a l'oposició per què no es poden presentar els comptes

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, adreçarà avui una carta a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en la qual demanarà comparèixer a la cambra per explicar a l'oposició per què els pressupostos no poden ser presentats el 10 d'octubre. La llei de finances públiques estableix que els comptes han d'estar presentats abans d'aquesta data, tot i que no s'ha acomplert mai. El Govern tampoc complirà la resolució que va aprovar el Parlament durant el debat de política general i que instava Artur Mas a presentar els comptes d'acord amb el que estableix la llei.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Govern sempre ha subratllat que vol preservar els pressupostos del "pimpampum" en el qual estaran immersos els partits fins al 20-N, per això el seu objectiu era presentar-los just després de les eleccions. Davant la resolució aprovada pel Parlament, Mas-Colell vol tenir un gest amb l'oposició i exposar per què l'executiu no pot complir amb aquesta data.

stats