NOU GOVERN

Els noms dels consellers del nou executiu català

La consellera a qui Facebook va posar cara

CiU distribueix imatges de Pilar Fernández Bozal, sense pamela, després que els mitjans haguessin trobat a la xarxa social una fotografia seva presa en un casament

Aquesta tarda tots els mitjans s'esforçaven en posar-li cara, literalment, al membre més desconegut del nou Govern: la futura consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal. A falta de material gràfic, l'advocada de l'Estat apareixia com una silueta sense rostre en nombrosos mitjans digitals que informaven del qui és qui de l'executiu.

Al cap d'una estona, s'ha començat a fer servir l'única instantània de Fernández Bozal que circulava per la xarxa: una on apareixia vestida de festa i amb una ostentosa pamela, segurament presa en un casament. Es tractava de la fotografia de perfil de Facebook de l'advocada. Un cop s'ha començat a difondre, la imatge ha estat eliminada de la xarxa social, però ja era tard. Per solucionar-ho, CiU  ha distribuït finalment dues fotografies de Fernández Bozal sense barret. Serà la imatge oficial a l'espera que Fernández Bozal pugui ser retratada en el seu primer acte oficial, dimecres en la presa de possessió.


Més continguts de