POLÍTICA
Política 06/02/2011

La consellera de Justícia no descarta votar a la consulta de Barcelona

Pilar Fernández Bozal diu ara veu amb bons ulls la iniciativa de les consultes sobiranistes i que, tot i que encara falta temps, anar a votar és una opció que no ha descartat

Redacció
1 min

BarcelonaPilar Fernández Bozal, consellera de Justícia, explica avui en una entrevista a La Vanguardia que no descarta anar a votar el dia de la consulta independentista de Barcelona, tot i que no ha revelat per quina de les opcions es decantaria. Bozal, que com a advocada de l'Estat va presentar un recurs contra la iniciativa de les consultes per considerar-les il·legals, explica ara que veu bé aquesta iniciativa civil i que no li representen cap problema personal. Bozal, a més, respon que sí a la pregunta sobre si Catalunya és una nació amb independència del que digui el Tribunal Constitucional i que caldrà "treure el màxim" de la sentència sobre l'Estatut. Apunta, també, que en aquest camp l'Estat "té un problema per resoldre".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bozal també aposta en aquesta entrevista perquè el coneixement del català sigui "un requisit" per accedir a les funcions públiques en l'àmbit de la Justícia perquè "si una persona demana que se la tracti en català, s'ha de fer".

stats