NOU GOVERN
Política 03/01/2011

La consellera de Justícia va equiparar la consulta d'Arenys amb el suport d'ajuntaments bascos a membres d'ETA

Fernández Bozal va firmar dos recursos contra el 13-S i va advertir que representava "un perjudici per a l'estabilitat social i política"

Redacció
1 min

BarcelonaUn "perjudici per a l'estabilitat social i política" d'Espanya i una posició equiparable a la dels ajuntaments bascos que donen suport a l'entorn d'ETA cedint sales per a funerals de membres de l'organització terrorista. Així veia la nova consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, la consulta sobre la independència d'Arenys de Munt i la col·laboració que hi oferia l'Ajuntament, segons publica aquest dilluns El Periódico.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons els documents que recull el rotatiu, un dels fitxatges d'Artur Mas com a independent per al nou govern va firmar personalment dos recursos contra el 13-S als jutjats. Ho feia com a cap dels advocats de l'Estat a Catalunya, càrrec que ocupava des del 2007. Els recursos de Bozal van fer que els tribunals prohibissin a l'Ajuntament d'Arenys cedir locals per a la consulta. Per contra, els jutges van autoritzar la manifestació de la Falange contra la votació.

stats