Política 14/10/2014

PP retreu a Mas que caigui en l'"esperpent" i garanteix que el 9-N no hi haurà consulta

El portaveu popular al Congrés acusa Mas de reincidir en un "frau de llei" amb la seva proposta de consulta alternativa

Ara / Agències
1 min

BarcelonaEl portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, ha retret avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que hagi caigut en l'"esperpent" i s'hagi convertit en un "president en frau de llei "que, a més, sap perfectament que no hi haurà cap referèndum el 9 de novembre,"li digui com li digui".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions abans de participar a la junta de portaveus del Congrés, Alonso s'ha referit així a l'anunci de Mas, que ha afirmat que segueix endavant una consulta alternativa el 9 de novembre "amb locals oberts, urnes i paperetes".

"M'ha donat la sensació que estava aixecant una cortina de fum", ha advertit Alonso, que ha destacat que el president de la Generalitat té ara "dificultats" amb els seus socis a la consulta i ha donat "per trencat l'acord que tenia".

Després de deixar clar que el 9 de novembre el govern espanyol garantirà que no hi hagi urnes, el portaveu del PP ha acusat Mas de reincidir en un "frau de llei", i l'ha advertit: "La llei no es pot saltar ni per dalt ni per baix". "En aquest moment, i per ser suau, el president Mas està caient en l'esperpent", ha reiterat.

stats