CONSULTES SOBIRANISTES
Política 03/01/2011

La Coordinadora Nacional vol consultes el 10-A a tots els municipis que encara no l'han organitzada

L'última onada de referèndums coincidirà amb la votació a Barcelona, motiu pel qual la Coordinadora engega la campanya "Cap català sense consulta"

Roger Tugas
1 min

BarcelonaLa Coordinadora Nacional per a la Consulta sobre la Independència vol cloure el proper 10 d'abril el procés de consultes locals sobiranistes, després de diverses onades en què més de 615.000 persones ja han exercit el dret de vot, des que el 13 de setembre de 2009 Arenys de Munt va marcar el camí. Aquell dia hi ha planificada la votació a la ciutat de Barcelona, i amb aquest motiu volen que "tots els pobles i municipis del Principat que encara no l'han organitzada" la facin també aquell dia i així "cloure, conjuntament, l'onada de votacions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb aquest motiu, la Coordinadora ha engegat la campanya "Cap català sense consulta" per encoratjar les comissions locals a "sumar esforços per aglutinar la força del moviment popular i tirar endavant les consultes a tots els racons del territori que estiguin pendents de fer-ho". Per aconseguir-ho, posarà "tot el suport organitzatiu i logístic, a tots els nivells, per fer del 10 d'abril de 2011 un gran dia per a la democràcia". Fins ara, més de 80.000 voluntaris han ajudat a fer possibles les diverses onades de consultes realitzades i aquest fet, unit a d'altres com la massiva manifestació del 10 de juliol de l'any passat, porta la Coordinadora a afirmar que "és a les nostres mans aconseguir canviar el rumb del país".

stats