Publicitat
Publicitat

SI vol convertir l'1 de maig en la "diada nacional contra els peatges"

La formació independentista diu a Abertis que deixi "en pau els catalans" i assegura que les multes a les persones que es neguen a pagar "no arribaran mai" perquè "no cometen cap infracció de trànsit"

SI se suma a la campanya de la plataforma 'Prou Peatges', que convida a desplaçar-se l'1 de maig a 14 peatges de Catalunya i negar-se a pagar. D'aquesta manera, el secretari general de SI, Uriel Bertran, ha anunciat que volen establir aquesta data com la "diada nacional contra els peatges". Els independentistes demanen a Abertis que "deixi en pau els catalans" i que faci "un gest patriòtic" desmantellant els peatges. D'altra banda, Bertran ha afirmat que les persones que s'han sumat a la campanya #novullpagar "no rebran mai les multes" perquè creuar els peatges sense pagar "no representa cap infracció com ja han reconegut fonts del Servei Català de Trànsit".

D'aquesta manera, SI repartirà 10.000 cartells i 50.000 adhesius amb el missatge "Prou peatges. #novullpagar" a les persones que participin en la campanya. Bertran ha expressat la voluntat de "farcir de vehicles que diguin no vull pagar" per tal de convertir l'1 de maig en la "diada nacional contra els peatges per l'abús i la discriminació que suposen per Catalunya". El líder independentista creu que la mobilització serà "massiva" i ha anunciat que els tres diputats de SI es repartiran en tres peatges diferents.

Per a Bertran, les persones que fins ara s'han negat a pagar els peatges no "rebran mai les multes" perquè "la legislació vigent deixa molt clar que no suposa cap infracció". El secretari general de SI també ha dit que "en cas que CiU vulgui fer la feina bruta a Abertis estarà cometent un delicte de prevaricació que serà degudament denunciat".

El líder de SI també ha celebrat que, a més dels 14 peatges a Catalunya, la campanya s'estengui a 3 peatges del País Valencià.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT