Publicitat
Publicitat

ERC demanarà a Mas i Rajoy un fons de rescat per a la cooperativa de l'Aldea

El diputat republicà Sergi de los Rios reclama la inversió dels 4,7 milions que necessita l'associació i recorda "la milionària indemnització que rebrà el senyor Rato"

El diputat tarragoní d'ERC, Sergi de los Rios, ha anunciat aquest dilluns que demanarà al Govern "que comenci converses i negociacions immediates amb l'executiu central" per constituir un fons de rescat i que es pugui rescatar la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea.

De los Rios ha recordat la nacionalització de Bankia i els milers de milions públics que invertirà el govern de Mariano Rajoy per rescatar l'entitat, i ha indicat que "aquests 4,7 milions del fons de rescat no serien més que 4 anualitats de les que cobrarà com a indemnització el senyor Rato". ERC ha comunicat que presentarà tant al Parlament com el Congrés dels Diputats una iniciativa parlamentària per demanar la creació d'aquest fons de rescat de 4,7 milions.

Segons l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, la proposta de De los Ríos "és d'absoluta justícia i té el doble objectiu de recuperar la confiança que la mateixa cooperativa ha de generar per a la seva activitat futura i que, d'una altra banda, els impositors puguin recuperar els seus estalvis".

RE

Més continguts de