Política 08/03/2013

'Tiempo' descobreix “l'altre amic” de la princesa Corinna

La revista revela que la princesa va passar uns dies de vacances amb un empresari brasiler, coincidint amb l'operació de Joan Carles

Ara
2 min

BarcelonaCorinna, l''amiga' del rei Joan Carles, no podia acompanyar el monarca quan, com a conseqüència de la seva caiguda a Botswana, va haver de ser operat d'urgència a Madrid. Però tampoc no el va esperar pacientment a casa. Durant aquells dies, mentre el rei era operat, Corinna era de vacances al Brasil, fent turisme en companyia d'un home, l'empresari Marcelo Carvalho de Andrade. Ho explica en el seu últim número la revista 'Tiempo'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'abril del 2012 els espanyols van descobrir dues coses que no sabien del seu rei. La primera, que gaudia caçant elefants a Botswana. I, la segona, que tenia una relació personal amb una princesa alemanya anomenada Corinna. Des d'aleshores, el nom de la princesa ha anat cobrant protagonisme en la vida política espanyola, fins al punt que el director del CNI, Félix Sanz, compareixerà el 19 de març davant la comissió de secrets oficials del Congrés per informar sobre els vincles entre l'amiga del rei i els serveis d'intel·ligència espanyols.

La relació entre Corinna i el monarca era, pel que s'ha pogut veure a mesura que han passat els mesos, un secret a veus. El Sindicat Unificat de la Policia ha assegurat que fins i tot disposava d'escorta oficial, una qüestió que ja ha motivat una pregunta al govern espanyol per part d'UPD. La mateixa Corinna va alimentar la polèmica quan, en una entrevista, va assegurar haver treballat per al govern espanyol. La mateixa Sáenz de Santamaría ho ha desmentit, però la sensació és que, fossin quins fossin els vincles entre la princesa i l'executiu, la relació entre Corinna i el monarca havia estat molt intensa.

El cert, però, és que un reportatge a 'Tiempo' sembla indicar que la princesa no va trigar a trobar qui la consolés del final abrupte de la seva relació amb el rei espanyol. Segons la revista, la princesa va volar al Brasil coincidint amb l'operació del monarca. Ho va fer per passar uns dies de vacances en un hotel de luxe amb l'empresari brasiler Marcelo Carvalho de Andrade.

El reportatge revela que, en el seu viatge al Brasil, Corinna va fer escala a Londres, on va poder evitar les llargues cues a l'aeroport perquè va exhibir un passaport diplomàtic. Es desconeix de quin país era el passaport, però fonts de l'executiu de Rajoy s'han afanyat a desmentir que fos espanyol.

stats