Política 21/02/2013

La CUP alerta que una de les empreses que opta a la gestió dels radars a Lleida està sent investigada per presumpta corrupció

El partit demana que s'aturi la privatització

Acn
1 min

LleidaLa CUP ha denunciat que l'única oferta que s'ha presentat per assumir la gestió del servei de radars i càmeres a Lleida és una unió temporal d'empreses (UTE) integrada, entre d'altres, per l'empresa GRS, que està sent investigada per presumpta corrupció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La portaveu de la CUP, Mariona Lladonosa, ha manifestat que des del partit exigeixen l'aturada de la privatització d'aquest servei de manera "immediata". El partit ha assegurat que seria "intolerable" que l'Ajuntament de Lleida aprovés que aquesta UTE acabés gestionant el servei.

La CUP explica que la sospita d'un delicte de tràfic d'influències ha suposat la renúncia del primer tinent d'alcalde de Figueres i regidor d'Hisenda, Manuel Toro (CiU), a qui els agents del servei de vigilància duanera van fer declarar el 17 de febrer acompanyat del seu advocat.

GRS Ars Local és una de les empreses investigades en el marc de l'operació Manga, segona fase de l'operació Pokémon, que investiga una trama gallega de suborns a canvi d'adjudicacions públiques. Es va decretar presó sense fiança per al seu administrador, Alexandre Ros.

stats