CORRUPCIÓ
Política 13/02/2013

Homs a Ciutadans: "El populisme és l'avantsala del totalitarisme"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, s'ha expressat així en una interpel·lació de Ciutadans sobre la corrupció

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha defensat que les concessions administratives es produeixen amb la màxima "transparència". Ho ha fet arran d'una interpel·lació de Ciutadans en què es qüestionava la manera en què es liciten les concessions administratives. "El populisme és l'avantsala del totalitarisme", ha insistit Homs en la seva rèplica als espanyolistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de files de Ciutadans, Albert Rivera, ha iniciat la interpel·lació referint-se al cas de les ITV que afecta el secretari general de CDC, Oriol Pujol. "El 3% està institucionalitzat", ha denunciat Rivera en referència al cas Mercuri i al cas Palau, que afecten el PSC i CiU, respectivament. "Què pensa fer aquest Govern de manera urgent per acabar amb la corrupció?", s'ha preguntat el líder del partit espanyolista.

La interpel·lació ha estat moguda, perquè la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha hagut de cridar a l'ordre Rivera i el portaveu parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, perquè elevaven el to de veu mentre el conseller de la Presidència intervenia.

Homs ha volgut recordar, en un moment de la seva intervenció, que els espanyolistes van presentar els comptes tard a la Sindicatura de Comptes.

stats