CORRUPCIÓ
Política 23/07/2016

'El malversat', un trivial digital de la CUP sobre la corrupció en clau d'humor

El joc veu la llum coincidint amb els dos anys de la confessió de Jordi Pujol sobre la seva fortuna a l'estranger i els set de la de Fèlix Millet sobre el saqueig del Palau

Ara
1 min
Caràtula d''El Malversat', el trivial digital de la CUP sobre corrupció

BarcelonaEls enamorats de la política tindran aviat un nou entreteniment estiuenc per distreure's sota el sol (o davant d'un ventilador, o on sigui). I és que aquest diumenge ja es podrà jugar a 'El malversat: un test que defrauda molt', un trivial sobre la corrupció que ha elaborat la CUP i que veurà la llum coincidint amb el segon aniversari de la confessió de Jordi Pujol sobre els seus comptes a l'estranger i el setè de la de Fèlix Millet en relació al saqueig del Palau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha anunciat aquest dissabte en un comunitat la formació anticapitalista, a aquest trivial s'hi podrà jugar des de l'ordinador o des del mòbil –només caldrà tenir un compte de Facebook–, i servirà per posar a prova "els coneixements generals sobre corrupció als Països Catalans". Estarà segregat en tres nivells de dificultat i conformat per més de 200 preguntes sobre sis àmbits: corrupció, frau fiscal, els 'amiguets', impunitat, vincles mafiosos, i contra el silenci. Segons les captures de pantalla que han avançat, l'humor serà una de les característiques d''El malversat'.

Pregunta del joc 'El Malversat'

Aquest joc s'emmarca en la iniciativa Llums i Taquígrafs, de la CUP, des d'on difon informació sobre els casos de corrupció que s'investiguen, i ha comptat amb el suport de Xnet i del Grup de Treball Ciutadà contra la Corrupció. Des d'aquesta iniciativa es publicarà al setembre l''Atles de la corrupció als Països Catalans', "una extensa col·lecció de quatre llibres que recopila la cartografia de la corrupció dels darrers anys en quatre volums".

stats