Política 04/02/2013

Cospedal diu ara que en els papers del cas Bárcenas hi ha “mitges veritats”

La secretària general del PP afirma a 13TV que "parts" dels documents són "veritat"

Ara
1 min

BarcelonaDe la negació rotunda a l'acceptació parcial. La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha fet un gir contundent en les seves declaracions sobre el cas Bárcenas i el presumpte pagament de sobresous a diferents membres de la cúpula del partit, i ha passat de negar "rotundament" que els papers filtrats pel diari 'El País' siguin autèntics, a assegurar que "alguns fragments" són "veritat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal ha fet aquestes declaracions en un programa del canal 13TV. La secretària general ha dit que els documents contenen "mitges veritats", amb la intenció de fer veure que, en conjunt, són versemblants. Cospedal no ha dit en cap moment que Bárcenas, l'extresorer del partit, estigui en l'origen de la filtració, i s'ha limitat a dir que el responsable és algú "amb ganes de barrejar coses certes amb d'altres que no ho són". La dirigent popular ha dit que no correspon al partit assenyalar amb el dit qui és aquest responsable, ja que això és feina dels "tribunals".

Per Cospedal, els documents no tenen importància "ja que són la fotocòpia d'una fotocòpia d'una fotocòpia d'una cosa apòcrifa". "Si això s'ha de fer servir per posar en tela de judici tot un partit, estem arreglats", ha reblat abans d'afirmar que el PP és el principal interessat a arribar al fons del tema, "i si ha de caure algú, que caigui".

stats