Política 31/05/2011

El rei d'Espanya renya la premsa perquè alguns mitjans insinuen que està "a punt de morir-se"

Joan Carles de Borbó ha recriminat a la premsa que especuli amb el seu estat de salut, ara que s'ha conegut que l'han d'operar d'un genoll

Efe
1 min

MadridJoan Carles de Borbó no vol que s'insinuï que està més malament de salut del que està i es queixa que alguns mitjans insinuen que està "a punt de morir-se i d'anar a parar al calaix". Això és el que ha etzibat aquest dimarts a un grup de periodistes que esperaven a la porta de la Zarzuela després d'haver-hi rebut representants de la patronal madrilenya CEIM i la Cambra de Comerç de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb ironia i un to irritat, ha respost als periodistes que li han preguntat per l'operació de genoll que li han de fer aviat. Quan li han preguntat com es troba, ha respost: "Fatal, fatal"! I ha afegit que contestava així perquè veu que alguns mitjans van difondre la idea que està greument malalt i que gairebé el volen donar per mort.

Després, en un to més relaxat, els ha matisat que hi ha "molts" mitjans que suggereixen que està "a punt de morir-se" i ha afegit: "Com que ja no tenen prou informació ..."

stats