El rei d'Espanya renya la premsa perquè alguns mitjans insinuen que està "a punt de morir-se"

Joan Carles de Borbó ha recriminat a la premsa que especuli amb el seu estat de salut, ara que s'ha conegut que l'han d'operar d'un genoll

Joan Carles de Borbó no vol que s'insinuï que està més malament de salut del que està i es queixa que alguns mitjans insinuen que està "a punt de morir-se i d'anar a parar al calaix". Això és el que ha etzibat aquest dimarts a un grup de periodistes que esperaven a la porta de la Zarzuela després d'haver-hi rebut representants de la patronal madrilenya CEIM i la Cambra de Comerç de Madrid.

Amb ironia i un to irritat, ha respost als periodistes que li han preguntat per l'operació de genoll que li han de fer aviat. Quan li han preguntat com es troba, ha respost: "Fatal, fatal"! I ha afegit que contestava així perquè veu que alguns mitjans van difondre la idea que està greument malalt i que gairebé el volen donar per mort.

Després, en un to més relaxat, els ha matisat que hi ha "molts" mitjans que suggereixen que està "a punt de morir-se" i ha afegit: "Com que ja no tenen prou informació ..."