Publicitat
Publicitat

El rei d'Espanya s'estarà 10 dies de baixa per l'accident de cacera

El traumatisme al maluc reduirà durant setmanes la mobilitat del monarca. Joan Carles I va viatjar des de Botswana en un avió privat no medicalitzat, assegut durant 10 hores com qualsevol altre passatger, segons assenyalen els seus metges

El cos mèdic que ha coordinat l'operació del rei Joan Carles I aquesta matinada de dissabte a l'Hospital USP San José de Madrid creu que el monarca estarà de baixa "entre un mes i dos mesos". En una roda de premsa, el doctor Ángel Villamor, que l'ha intervingut, ha assegurat que el monarca va patir una torsió al maluc dret entre dijous i divendres i ha afegit que "és un pacient molt dur i va per davant de nosaltres perquè ens afanya a tornar a les seves activitats de seguida".

Segons Villamor, el rei estarà entre 4 i 5 dies hospitalitzat i uns 10 dies de baixa. Després d'això, encara haurà d'esperar un o dos mesos per poder fer activitat física de manera normal.

L'equip mèdic també ha revelat que el monarca va ser traslladat a Madrid en un avió privat no medicalitzat i que, per tant, va estar-se assegut durant les 10 hores de viatge.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT