Publicitat
Publicitat

debat sobiranista

Monago diu que el Govern de Catalunya intenta ocultar la seva mala gestió amb el sobiranisme

El president d'Extremadura qualifica la declaració de sobirania al Parlament com una estratègia de l'executiu de Mas per "distreure, com una secta", l'atenció sobre "la seva mala gestió econòmica"

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha dit aquesta tarda a Mèrida, sobre la declaració de sobirania aprovada al Parlament català i el pla independentista, que el Govern "intenta distreure, com una secta", l'atenció sobre la seva mala gestió econòmica. "El problema de Catalunya es diu nacionalisme català i mala gestió", ha dit Monago en la clausura de la conferència intermunicipal del PP extremeny, en què han pres part 1.499 càrrecs públics del seu partit.

Segons Monago, és "esgarrifós" que després d'aquesta declaració "anunciïn que no compliran amb el dèficit, que el tenen disparat al 2,3%".

"La història de l'executiu català és la història de l'incompliment rere l'incompliment", quan "Extremadura compleix, ja que paga mentre que els governants catalans no estan pagant", ha recalcat Monago.

A més, Monago ha dit que el l'executiu de Mas "ha construït una estafa piramidal al conjunt de la societat catalana".

RE

Etiquetes

Més continguts de