Política 02/12/2014

El debat final dels pressupostos del 2015 es farà el 4 i el 5 de febrer

La votació de les esmenes a la totalitat es produirà el 17 de desembre

Acn
1 min

BarcelonaEl ple del Parlament realitzarà el debat final dels pressupostos per al 2015 el 4 i el 5 de febrer del proper any, segons la previsió de la cambra catalana. Després que el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, entregui aquest dimarts els comptes a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, la Mesa i la Junta de Portaveus el tramitaran avui mateix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El termini per presentar les esmenes a la totalitat acabarà el 15 de desembre i aquestes es votaran en el debat de totalitat al ple el proper 17 de desembre. Les votacions de la llei de mesures fiscals i financeres seran els mateixos dies, però el termini per presentar esmenes a la totalitat acabarà l'11 de desembre.

El debat de totalitat de les seccions pressupostàries en les respectives comissions es produirà entre el 19 i el 23 de gener, quan els diferents consellers defensaran els pressupostos dels seus respectius departaments.

Abans de la seva votació final, el termini per portar el projecte de pressupostos o la llei d'acompanyament al Consell de Garanties Estatutàries serà entre el 29 de gener.

stats