La delegada del govern espanyol evita els periodistes per no parlar de l'estat propi

En un acte en què l'han nomenat sòcia d'honor dels Amics de la Guàrdia Civil Sicoris de Lleida, volien preguntar-li què opina de l'increment del sobiranisme català i no ha volgut fer declaracions

L'Associació d'Amics de la Guàrdia Civil Sicoris de Lleida ha nomenat aquest diumenge sòcies d'honor la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, i la delegada a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

L'entitat, que va néixer fa dos anys i té 500 socis, ja ha atorgat aquest títol a tres generals en actiu i a dos més que són a la reserva, encara que, segons el seu president, Jordi Capdevila, qualsevol soci de l'entitat pot arribar a rebre aquesta distinció.

Durant l'acte, Llanos de Luna ha evitat parlar amb els mitjans de comunicació, que li volien preguntar sobre el procés de transició de Catalunya cap a l'estat propi. En tots els actes públics, és una norma no escrita que els càrrecs que hi assisteixen atenguin els mitjans i acceptin preguntes sobre l'acte, però també sobre l'actualitat en general. És poc habitual que s'hi neguin, i sol obeir al fet que no volen respondre determinades preguntes que saben que els faran.

Més continguts de