POLÍTICA
Política 17/07/2013

El delegat del Govern a Madrid diu que plega per qüestions de salut i no per desavinences amb Mas

Nega que mai hagi fet declaracions públiques en contra de Mas. Aquest dimecres el digital cuartopoder.es publicava unes suposades declaracions de l'encara delegat del Govern titllava d'"erràtica i cínica" la política del Govern

Ara
1 min

BarcelonaL'encara delegat del Govern a Madrid, Jordi Casas, ha deixat el càrrec per qüestions de salut, segons ha afirmat ell mateix a l'Ara.cat. Així s'ha manifestat després que el diari digital cuartopoder.es hagi publicat unes suposades declaracions seves en què carregava contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per "l'embolic polític" obert amb el procés sobiranista i per la política "erràtica i cínica" del Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, el mateix Casas ha escrit un comentari en la notícia del digital madrileny en què assegura: "Deixo el meu càrrec, que no dimiteixo, per problemes de salut". I afegeix: "La meva lleialtata les idees a les que sempre he servit segueix intacta, i qui em coneix sap que no sóc persona ni d'estridències ni de declaracions altisonants".

Delegat des del 2011

Jordi Casas ocupava la delegació del Govern a Madrid des de principis de l'any 2011, poc després que Artur Mas accedís a la presidència de la Generalitat. Feia temps que Casas, per problemes de salut i voluntat de treballar al món privat, havia manifestat la intenció de deixar el càrrec. En la decisió també pesa el desacord amb la línia sobiranista d'Artur Mas i les dificultats perquè l'estratègia de diàleg amb el govern central, que ell i Duran comparteixen, doni algun fruit. Entre els substituts, ha sonat el nom del cònsol d'Espanya a Montpeller, el diplomàtic Josep Maria Bosch.

stats