Política 06/12/2015

Transformar l'impossible en possible, els espots de campanya de Democràcia i Llibertat per al 20-D

El candidat del partit, Francesc Homs, i el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, en són els protagonistes. Proposen "anar a Madrid a fer el que hem decidit a les urnes"

Ara
1 min
Imatge de l'espot electoral de Democràcia i Llibertat

Barcelona“Vaig a Madrid a fer realitat el que hem decidit a les urnes”. Democràcia i Llibertat presenta així els seus espots electorals per al 20-D. En dos vídeos, un amb el candidat Francesc Homs i l'altre amb Artur Mas, Democràcia i Llibertat –el nou partit amb què Convergència Democràtica de Catalunya concorrerà a les eleccions generals– diu que pretén transformar "l'impossible" en "possible", i ha volgut jugar així amb el seu lema, tatxant les dues primeres lletres de la primera paraula. En el vídeo, de fet, tant Mas com Homs se situen davant aquestes lletres en un cartell perquè quedi llegible, finalment, el mot "possible".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas conclou recordant que “cada vot per a Democràcia i Llibertat és un vot per fer possible que Catalunya tingui el seu propi estat”, un missatge similar al que també dóna Homs en el final del seu espot. El partit defensa que cal obtenir el nombre de diputats més elevat possible a Madrid "per defensar allò que es decideix a Catalunya", com va pronunciar Mas en la presentació de Democràcia i Llibertat.

stats